როგორ გავფცქვნათ კივი 3 წამში

კივი არის ხილი, რომელმაც დიდი ხანია გაიდგა ფესვები ჩვენს სუფრაზე, ამიტომ უკვე ვეღარც ვბედავთ, რომ მას ეგზოტიკური ვუწოდოთ. ჩვენს მხარეში ამ ხილს იყენებენ სალათების, დესერტების, სახვევების დასამზადებლად, ზამთრისთვის მომზადებისთვის და მარინადებშიც კი, რადგან კივის ფერმენტები შესანიშნავად არბილებენ ხორცს.

მაგრამ კივის გაფცქვნა ძალიან საინტერესო რამ არის. თუმცა თან რთული. ყველაზე ხშირად მას ხეხავენ ბოსტნეულის დანით ან ჭრიან შუაზე და შემდეგ კანს კოვზით აცლიან. მაგრამ ჩვენ დღეს შემოგთავაზობთ ელვისებურად სწრაფ გზას კივის მოსაშორებლად. თან ისე, რომ რბილობის ნაწილი უვნებელი დარჩება! თქვენ არ უნდა გამოიყენოთ დანები, რაც ნიშნავს, რომ თქვენი თითებიც უვნებლად გადარჩება!

როგორ გავფცქვნათ კივი სწრაფად

გაითვალისწინეთ, კივის გაფცქვნის ეს მეთოდი იმდენად ეფექტურია, რომ არამარტო კივის ჭამა, არამედ მისი გაწმენდაც სიამოვნებას მოგანიჭებთ.

ასევე, არ დაგავიწყდეთ, რომ ეს ცხოვრებისეული რჩევა თქვენს მეგობრებსაც გაუზიაროთ!

Leave a Reply